Tutustu uuteen Daikin Nepuraan – Huippulaadukkaat ilmalämpöpumput Suomen talveen!

Tutustu uuteen Daikin Nepuraan – Huippulaadukkaat ilmalämpöpumput Suomen talveen!

Kun kylmät talvipäivät lähestyvät, on aika varmistaa, että kotisi pysyy lämpimänä ja viihtyisänä. Esittelemme ylpeinä Daikinin laadukkaan viidennen sukupolven ilmalämpöpumppusarjan – Nepura. Suunniteltu erityisesti Suomen ankariin talviolosuhteisiin, Nepura lupaa luotettavaa lämmitystä ja energiatehokkuutta.

Tehokas Nepura -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjolan kylmään

Daikin Nepura on kokenut ankarat talvitestit Lapissa, joten voit luottaa sen suorituskykyyn pakkasilla. Nepura lämmittää kotisi uusiutuvan energian avulla, tarjoten samalla mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Syitä valita Daikin Nepura:

  1. Luotettavaa suorituskykyä: Daikin takaa, että kotisi on mukava jopa ankarimmissa pohjoisen olosuhteissa. Luota Daikiniin kylmimpinäkin kuukausina.
  2. Maksimaalista mukavuutta: Älykkäiden toimintojen, kuten ulkolämpötilan huomioivan ohjausautomatiikan ja kehittyneen takkalogiikan, ansiosta voit nauttia lämmitysmukavuudesta tinkimättä energiatehokkuudesta, hyvästä luotettavuudesta tai helposta hallittavuudesta.
  3. Energiatehokkuus jopa A+++: Haluatko säästää sähköä? Luota luokkansa parhaaseen suorituskykyyn: Nepuran energiatehokkuus lämmityskäytössä on A+++ -luokkaa jopa matalissa ulkolämpötiloissa.
  4. Helppo ohjaus ja hiljainen toiminta: Ilmalämpöpumppumme sopeutuvat vaivatta elämäntyyliisi. Hiljaisen toiminnan sekä Onecta-sovelluksella mistä vain tehtävän etäohjauksen avulla hallitset lämmitystäsi kätevästi.
  5. Älykkäästi suunniteltu ja sisustukseen sopiva: Daikinin viisi ilmalämpöpumppua sisältävä Nepura-mallisto tarjoaa jokaiseen kotiin sopivan sisäyksikön.
Nepura -ulkoyksikköön voidaan yhdistää viisi erilaista ilmalämpöpumppua. Kuvassa Daikin lattiamalli.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Jos olet kiinnostunut Daikin Nepura -ilmalämpöpumpuista tai tarvitset apua oikean valinnan tekemiseen, ota rohkeasti yhteyttä Ilmasta Lämpöä -yrityksen asiantuntijaan. Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan lämmitysratkaisun ja voimme tehdä ILMAISEN alkukartoituksen kotiisi.

Yrjö Komulainen

puh. 0400 492 803
yrjo.komulainen@ilmastalampoa.fi

Tee kodistasi entistä mukavampi ja energiatehokkaampi Daikin Nepura -ilmalämpöpumpun avulla! ❄️