Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu säästää lämmitysenergiassa jopa 60 %. Se on tehokas lämmitysmuoto ja riittää kokonaisen talon päälämmönlähteeksi. Sillä voidaan tuottaa myös lämmin käyttövesi.

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää nimensä mukaisesti energiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Sillä on mahdollista saavuttaa lämmitysenergia lähes yhtä taloudellisesti kuin maalämmöllä, mutta ilman maaperän porausta. Ilma-vesilämpöpumppu sopii uudiskohteisiin, mutta se voidaan helposti asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle.

Daikin Altherma LT

Daikin Altherma LT ilma-vesilämpöpumppu on innovatiivinen lämmityslaite. Lämpöpumppu koostuu kahdesta tehdasvalmiista osasta, jotka tarjoavat parhaat kausittaiset tehokkuudet. Laite pystyy tuottamaan lämmityksen, lämpimän käyttöveden ja jäähdytyksen (optio).

Käytännöllisen ja helppokäyttöisen ohjaimen avulla käyttäjä pystyy valitsemaan itselle sopivimmat toiminnot. Lämpöpumppu on suunniteltu ja varustettu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa ja siinä on useita edistyksellisiä ratkaisuja. Laite pystyy tuottamaan lämpöä -25°C asti, tätä kylmemmässä laitteen sähkövastus hoitaa lämmön tuottamisen. Laite voidaan kytkeä haluttaessa hybridikytkennällä esim. yhdessä aurinkolämmön kanssa.

Daikin Altherma 3 H HT

Daikin Altherma 3 H on sijoitus mukavuuteen ja energiansäästöön. Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa. Altherma 3 H soveltuu erityisen hyvin kohteisiin,joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään.

Laite erottuu muista erityisesti ulkoyksikkönsä hienon muotoilun takia. Laitteen tehokas puhallin on hiljainen ja tehokas kompressori lämmittää käyttöveden jopa 70 °C lämpöiseksi.