Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu säästää lämmitysenergiassa jopa 60 %. Se on tehokas lämmitysmuoto ja riittää kokonaisen talon päälämmönlähteeksi. Sillä voidaan tuottaa myös lämmin käyttövesi.

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää nimensä mukaisesti energiaa ulkoilmasta vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Sillä on mahdollista saavuttaa lämmitysenergia lähes yhtä taloudellisesti kuin maalämmöllä, mutta ilman maaperän porausta. Ilma-vesilämpöpumppu sopii uudiskohteisiin, mutta se voidaan helposti asentaa myös vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle.

HITACHI Yutaki S-Combi

  • Uusi “All-in-one”-mallinen tehopaketti
  • Ilma-vesiteknologian viimeisimmät innovaatiot
  • Mahdollisuus 2-lämmityspiirin ohjaukseen
  • Intuitiivinen ohjauspaneeli, jossa sisäänrakennettu käyttöohje
  • Lämmittää veden aina 60°C lämpötilaan saakka

HITACHI Yutaki S

Erittäin tehokas Yutaki S ilma-vesilämpöpumppu voi korvata kokonaan perinteisen lämmitysjärjestelmän tai sitä voidaan käyttää nykyisen lämmitysratkaisun rinnalla käyttäjän tarpeista riippuen. Se lämmittää luotettavasti ympäröivän lämpötilan ollessa jopa -20°C ja voi myös säädellä huoneenlämpöä kesällä. Laite lämmittää tarpeen mukaan matalan lämpötilan lämpöpattereita, lattialämmitystä tai yhdistettyjä järjestelmiä. Järjestelmä on myös mahdollista liittää aurinko-keräimiin ja sähkölämmitykseen. Yksivalenssinen lämmitys on mahdollista 60°C saakka.

HITACHI Yutaki M

Yutaki M ilma-vesilämpöpumpulla on kompakti ratkaisu käyttöveden ja rakennuksen lämmittämiseen. Laite on kytkettävissä suoraan jo olemassa olevaan lämminvesivaraajaan. Se voidaan myös asentaa helposti öljylämmityksen tai muun lämmitysjärjestelmän rinnalle, kun on tarve päivittää lämmitysjärjestelmä energiaa säästäväksi.

Laite on varustettu Hitachin invertteriteknologialla. -20°C – +40°C ulkolämpötilat eivät ole ongelma lukuisten ominaisuuksien, kuten nesteenruiskutuksen, ansiosta. Veden lämpötila voi vaihdella 20°C – 65°C:een välillä ympäröivästä lämpötilasta riippuen. Laitteeseen on saatavana myös jäähdytystoiminto.

HITACHI Yutampo

Järjestelmään kuuluu single-splitlämpöpumpun ulkoyksikkö ja sisäyksikkönä 270-litrainen ruostumaton terässäiliö. Ulkoyksikkö on varustettu DC-invertteriohjatulla kompressorilla ja se nostaa käyttöveden lämpötilan 65°C saakka. Säiliö on varustettu sähkökäyttöisellä lisälämmittimellä.

Daikin Altherma LT

Daikin Altherma LT ilma-vesilämpöpumppu on innovatiivinen lämmityslaite. Lämpöpumppu koostuu kahdesta tehdasvalmiista osasta, jotka tarjoavat parhaat kausittaiset tehokkuudet. Laite pystyy tuottamaan lämmityksen, lämpimän käyttöveden ja jäähdytyksen (optio).

Käytännöllisen ja helppokäyttöisen ohjaimen avulla käyttäjä pystyy valitsemaan itselle sopivimmat toiminnot. Lämpöpumppu on suunniteltu ja varustettu toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa ja siinä on useita edistyksellisiä ratkaisuja. Laite pystyy tuottamaan lämpöä -25°C asti, tätä kylmemmässä laitteen sähkövastus hoitaa lämmön tuottamisen. Laite voidaan kytkeä haluttaessa hybridikytkennällä esim. yhdessä aurinkolämmön kanssa.