Kaikkien aikojen kotikesä on tulossa! Hoida tämä asia kuntoon, niin kesäsi sujuu mukavammin

Me kaikki vietämme tällä hetkellä enemmän aikaa kotona, kuin koskaan. Koronavirus on ajanut ihmiset etätöihin ja -kouluun. Tilanteen helpottumishetkeä ei kukaan tiedä varmaksi ja pahimmissa skenaarioissa istumme kodeissamme ensi vuoteen saakka!

Vaikka me istumme paikallamme, maailma pyörii edelleen ja vuodenajat vaihtuvat. Talvisaikaan monia tuskin edes harmittaa kovasti, että lämpöisestä kodista ei tarvitsekaan lähteä vääntäytymään aamuisin työpaikalle. Kesän tullen saatat kuitenkin alkaa ikävöimään konttoristasi yhtä asiaa.

Raikas sisäilma. Julkisissa tiloissa tämmöinen luksus on yleensä itsestäänselvää, mutta millainen kotisi on, kun helteet saapuvat? Muistele edellisiä kesiä; tuulettimet vietiin käsistä ja ihmiset eivät saaneet nukuttua öisin tukalan kuumuuden takia. Tänä vuonna kuumuutta ei pääse pakoon ja tutkijoiden mukaan helteitä on luvassa kesä kesältä enemmän.

Me emme pääse matkustelemaan, emmekä kesätapahtumiin. Nyt jos koskaan on oikea hetki tehdä kodistasi se maailman mukavin paikka. Kesäsi pelastaa ilmalämpöpumppu! Kun tukalasta kuumuudesta pääsee eroon napin painalluksella, sujuu kotielämä huomattavasti mukavammin.

Me olemme erikoistuneet erilaisten viilennys- ja lämmitysratkaisujen myyntiin, joten voit olla varma, että kotisi on ammattilaisten käsissä! Kesäisin asennuksia joutuu usein jonottamaan. Fiksu asunnonomistaja hoitaakin ongelman pois alta jo ennenkuin se on syntynyt.

Tilaa meiltä ILMAINEN alkukartoitus, joka ei velvoita sinua vielä mihinkään. Ota yhteyttä joko puhelimitse: 0400 492803 tai sähköpostilla: yrjo.komulainen@ilmastalampoa.fi

Nautitaan kesästä!